طعم ارادت (میراث ناملموس)
مراسم و آیین های ماه محرم در ایران متنوع هستند و معمولا این آیین ها در هر منطقه، ضمن حفظ روح کلی خود معمولا رنگ و هویت آن منطقه را به خود می گیرد. در کنار مراسم و آیین های عزاداری ماه محرم در کرمان یکی از آیین های منحصر به فرد “آیین پخت آب گوشت امام حسینی“ است و اخیرا به عنوان میراث ناملموس معنوی این استان در فهرست آثار ملی کشورثبت شده است. پخت این آب گوشت که خاص ایام سوگواری محرم است، به شکل آیینی و جمعی برگزار می شود و دارای آداب، ظرایف، نکات اعتقادی و اخلاقی و جزئیاتی است که از این حیث منحصر به فرد و نشان از ارادت بانیان و دست اندرکاران پخت آن به سالار شهیدان حضرت سید الشهدا دارد. این مستند به نحوه پخت این آب گوشت در شهر زنگی آباد کرمان می پردازد.
عوامل فنی:
نویسنده و کارگردان: مجید فدائی
تصویر بردار: علیرضا فخری زاده
صدابردار: معین ایرانپور
تهیه کننده: مهدی ملک قاسمی
مجری طرح: حسنی سعدی
تهیه شده در: صدا و سیمای یزد