طعم ارادت (میراث ناملموس)

مراسم و آیین های ماه محرم در ایران متنوع هستند و معمولا این آیین ها در هر منطقه،  ضمن حفظ روح کلی خود معمولا رنگ و هویت آن منطقه را به خود می گیرد. در کنار مراسم و آیین های عزاداری ماه محرم در کرمان یکی از آیین های منحصر به فرد آیین پخت آب گوشت امام حسینی  است و اخیرا به عنوان میراث ناملموس معنوی این استان در فهرست آثار ملی کشورثبت شده است. پخت این آب گوشت که خاص ایام سوگواری محرم است، به شکل آیینی و جمعی برگزار می شود و دارای آداب، ظرایف، نکات اعتقادی و اخلاقی و جزئیاتی است که از این حیث منحصر به فرد و نشان از ارادت بانیان و دست اندرکاران  پخت آن به سالار شهیدان حضرت سید الشهدا دارد. این مستند به نحوه پخت این آب گوشت در شهر زنگی آباد کرمان می پردازد.

عوامل فنی:

نویسنده و کارگردان: مجید فدائی

تصویر بردار: علیرضا فخری زاده

صدابردار: معین ایرانپور

تهیه کننده: مهدی ملک قاسمی

مجری طرح: حسنی سعدی

تهیه شده در: صدا و سیمای یزد